Profilkläder

 

Självklart är alla vi medlemmar i FMCK Helsingborg intresserade av att inte bara använda snygga och funktionsdugliga kläder till ett bra pris. Vi vill ju även visa att vi är medlemmar i en av Sveriges trevligaste kårer. Därför jobbas det nu med att ta fram profilplagg som vi medlemmar kan köpa till bra pris. Naturligtvis skall plaggen inte bara vara snygga utan även prisvärda och hålla över mer än en säsong.

Vi har tittat på vad marknaden erbjuder och hittat en leverantör som dels har bra prisförslag och dels ligger nära oss vilket underlättar när det gäller service.

Vi vill att ni nu tar er en funderare och meddelar oss vad ni skulle kunna tänka er att köpa. Priset som anges är en uppskattning då detta beror på antalet vi beställer. Naturligtvis skall det även vara FMCK logga på bröstet till vänster ca 10×10 cm. På hoodietröjan och sweatshirten skall logotypen även vara tryck på ryggen. OBS detta är endast en intresseanmälan!

T-shirt med tryck på bröst ca 80 kr.deep-navy_488 Piketröja med tryck på bröst ca 120 kr Deep-Navy_171

Sweatshirt med tryck på bröst och rygg ca 150 kr troja_oxfordnavy Hoodie med tryck på bröst och rygg ca 200 kr.jh050-newfrenchnavy_1823

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *