MC och bilorientering 26 maj 2018

Hur hittar du utan GPS? Nu har du som är med i någon frivilligorganisation möjlighet att träna och förbättra dina kunskaper i att använda karta och kompass med FMCK Helsingborg. Under orienteringen ska du hitta till olika kontroller och får möjlighet att köra på och upptäck nya vackra vägar. Har du glömt hur man gör så hjälper vi dig även med att friska upp kunskaperna i att använda karta och kompass.

Start den 26 maj, klockan 10.00 från Berga och vi börjar med en gemensam genomgång. Målgång senast kl 16.00. Det går att köra med alla typer av fordon. Det går även bra att köra civil bil eller motorcykel. Självklart bjuder vi på mat och fika. 

För MC-ordonnanser och Veteraner gäller MC258 för övriga är det civil MC.

Denna gång hälsar vi speciellt deltagare från ungdomsverksamheten välkomna. Viktoria Hagerman ser till att ungdomar som vill vara med får vara kartläsare i någon bil. Alla ungdomar får dessutom en liten present. Ungdomar som vill vara med kontaktar Viktoria på: vennen@gmail.com.

Ta med dig:

 Penna, gärna blyerts (bra om det är fuktigt)

 Plastpåse/Väska till karta

 Kompass

 Anteckningsmaterial

 Laddad mobil

 Nål för markering

 Kläder efter väder

 Militär utr för ordonnanser

 Civila MC-kläder för de med civil MC

 Skyddsutrustning

Frågor eller andra funderingar: Kontakta Bo Johansson, boj.k100@hotmail.se

Anmälan: Senast den 20 maj till: fmck.hbg.ag@fmckhbg.se. Meddela även eventuella allergier.

Mycker välkomna till en trevlig och lärorik dag!

Per-Erik Lögdberg

Kårchef FMCK Helsingborg

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *